Добре дошли в семейния ни клуб!

На 25-ти октомври 2015, датата на която отбелязваме Световния ден посветен на спина бифида и хидроцефалия, отвори врати Семейния клуб на сдружението.  Замислихме клуба като място за срещи на семейства и приятели, вдъхновени от идеята за семейно-ориентирания подход в грижата за децата. Идеята ни е да създадем кът, в който да се зареждаме с положителни емоции, да споделяме, да играем и да се учим.

 

В клуба посрещаме с радост деца, семейства и приятели!   

 

През уикендите организирами неформални тематични срещи с работилници за децата. Помагат ни аниматори-доброволци, с чиято помощ децата се учат да изработват мартенички, сурвачки, картички и др. Родителите обменяме опит и споделяме преживявания. Винаги остава време за свободни игри и почерпка.

 

 

Предварително съобщаваме датата, часа и темата на предстоящите срещи във фейсбук страницата на сдружението: www.facebook.com/sbhb.org

Сбирките са отворени за всички родители и деца, без значение дали членуват ли в сдружението. Входът е свободен.

Адресът на семейния клуб е: Варна, ул. Мир № 110/52, ет. 1

 

 

 

Освен срещите за игра, използваме клуба и за работа с приятели. За наш беше радост и чест да бъдем домакин на регионалната среща на Национална мрежа за децата (НМД), която се състоя в семейния ни клуб на 28-ми януари.

 

 

Категория: