Подарявам "А"шина и масичка

7 posts / 0 new
Last post
Даниела
Подарявам "А"шина и масичка

Здравейте.
Моето дете е на 8 години няма опора на краката и се наложи да иползва   така наречената "А"  шина ,коята вече му е малка  .  Шината е изработена по идивидуална мярка за детето ми и е австрийско производство.  С нейна помощ , той стой изправен  и по този начин натоварва краката с тежеста на тялото си, а гърбът му е в правиелната  позиция. Към нея има и масичка,която  пък е неразделна от шините тъй като тя ги захваща допълнително и безопасността на детето е гарантирана . Регулира се напред , назад , нагоре , надолу според височината и удобството за детето. Докато е прав може да рисува пише или гледа телевизия .
Погоре написах, че са  изработени  по индивидуални размери и навярно това усложнява нещата при използването от друг. Но си мисля , че ако има нуждаещо се дете може би ще се наложи да се коригират ,а за целта ще  трябва  добър техник . Матеряла и качеството са безкомпромисно добри  .
 Ако имате въпроси не се притеснявайте да питате мога дори и снимки да изпратя.

Даниела
Имаме за подаряване фиксиращи

Имаме за подаряване фиксиращи шини за глезенни стави, размера е 28на крачето , а след слагане на шините може да се обува маратонки или обувки 31 размер.  Шините нямат подвижни стави , а фиксират глезена и стъпалото на 90 *  .

ViTo
Дани, шините никой ли не ги е

Дани, шините никой ли не ги е поискал? Старнно... Толкова дечица има с проблеми, а никой да не иска да вземе готови шини или поне да ги види. А са толкова добре изработени и масичка си имат... Или не четат достатъчно хора тук или наистина нямат нужда от такива- дано да е второто... Дано скоро се обади някой поне за фиксиращите шинички. Успех!

Даниела
Н е мила никой не ми е писал

Н е мила никой не ми е писал .   Ако някои се интересува нека да ми пише на лични и късите шини са много добри особено ако детето се придвижва с инвалиден стол. Така  докато е седнало крачетата стоят в правиелната позиция.

Slaveia
На този линк качихме снимка

На този линк качихме снимка на шините. В България понякога ги наричаме и просто "вртикализатор"

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.321460587938161.77069.311104528973767&type=3#!/photo.php?fbid=330740853676801&set=a.321460587938161.77069.311104528973767&type=3&theater

Antoaneta Ivanova
Писах ви съобщение  

Писах ви съобщение
 

Даниела
Опа ,,,,, издирва се София.  

Опа ,,,,, издирва се София.   Да вземе да ми звънне ,или просто да ме уведоми за кога да и докарам шините да ги пробват .  Не и намирам телефона така че да действа