Инициатива в подкрепа на децата със спина бифида и хидроцефалия от Варна

На 17.03.2018 в Морската градина във Врана се проведе благотворителната инициатива "Сила, скорост и добри сърца" в подкрепа на децата със спина бифида и хидроцефалия от града. Събитието бе организирано от спортните клбубове MY GIMBOX и I-RUN.BG. Спортните предизвикателства, които бяха подготвили вдъхновиха стотици участници да покажат всичко, на което са способни!

 

Благодарим на ХОРАТА, които организираха, участваха, бягаха, вдигаха, дариха за каузата ни и се раздадоха в този ден!

 

 

 

Специални благодарности към генералния спонсор на събитието ХОЛДИНГ ВАРНА за осигуряването на подаръци за участниците и за дарените 1300лв!

Набраната сума от събитието надмина очакванията - в кутията за дарения от участниците бяха преброени още 1900лв!

Получихме подкрепа и директно на банковата ни сметка от Сдружение Фуутура и частни дарители, които бягаха и двигаха с нас в други градове на България.

Това прави общо 3560лв за каузата ни!

Още от снимкте от събитието, които Антоанета Иванова направи, може да видите във фейсбук страницата ни ТУК

 

Дарените средства ще бъдат разходвани за спортни дейности за деца, които Сдружение „Спина бифида и хидроцефалия – България“ подкрепя. Предстои ни да организираме поредица от алтернативни спортни занимания като спускане със зип линия/тролей, конна езда, преход до хижа, плаване с кану - упражнения и игри, подходящи за тяхното възстановяване и двигателна активност. Информацията ще оповествяваме своевременно на страницата на сдружението и във фейсбук!

 

С благодарност от екипа на Сдружение „Спина бифида и хидроцефалия – България“

Категория: