Безплатни АГ консултации и прегледи

Благодарение на съвместна инициятива на сдружение Спина бифида и хидроцефалия-България и медицински център Бора (Пловдив), майките на деца със спина бифида вече ще могат да намерят специализирана АГ грижа при последващо забременяване и неговото планиране. В клиника Бора ще предложим безплатни консултации и прегледи за жени със спина бифида, майки на деца със спина бифида и жени с предходна бременност, засегната от дефект на невралната тръба на плода.

 

 

Радваме се, че именно клиника Бора е наш партньор в тази инициятива. С д-р Мария Матеева работим съвместно от години. Като наш консултатнт многократно ни е подкрепяла с опита и знанията си и споделя разбирането, че навременната първична превенция е пътят към реално намаляване на случаите на дефекти на невралната тръба.

Във връзка с прегледите, като организация ще предоставим достъп на медицинския екип до информационните ресурси и професионалната мрежа на Международната федерация за спина бифида и хидроцефалия. По този начин ще гарантираме достъп до най-съврменна информация и при необходимост консултации с чужди специалисти на най-високи ниво.

 

 

 

 

Услугите, в рамките на инициятивата включват:

·         Консултации при планиране на бременност – лекарите ще предпишат фолиева киселина в необходимата форма и дозировка, ще обсъдите подходящ момент за забременяване, както и всички други притеснения на бъдещите родители;

·         Консултиране при бременност – ще получите надеждна инфоормация какви иследвания е нужно да се направят и кога в хода на бременността. При необходимост лекарите ще ви насочат към съответните тесни специалисти;

·         Проследяване на бременност в рамките на женската конуслтация;

·         Единични прегледи и второ мнение при бременност – ако сте избрали друг АГ специалист за проследване на бременността, д-р Матеева може да извърши допълнителен преглед или да ви даде второ мнение при регистриран проблем.

 

Час при д-р Матеева може да запишете на телефон: 0887927678

 

Медицински център Бора се намира на адрес Пловдив , ул."Пещерско шосе" 4 (http://www.boramedical.com/)

Клиникта разполага с кабинет, достъпен за хора на количка.

Дори да не сте от Пловдив може да си запишете час!

 

 

 

Бихме с тази инициятива да покрием територията на цялата страна. Затова търсим анагжирани партньори, които споделят нашите ценности и в други градове.

Премини към: