ПРОГРАМА НА РАБОТИЛНИЦАТА

Окончателният вариант на програмата на обучението вече готов. Може да го изтеглите от линковете по-долу:

Обърнете внимание, че за децата има отделна програма на 15-ти ноември.

ViTo
Здравейте! Програмата е много

Здравейте! Програмата е много интересна и това, че е предвидено децата  също да бъдат целенасочено занимавани по толкова разнообразен начин е прекрасно! Сигурна съм, че ще бъде от голяма полза за всички участници. Всъщност, ясно ли е вече колко и кои семейства ще вземат участие в работилницата?

За съжаление ние няма да можем да се включим този път, но кой знае, може би другият път...

Пожелавам от сега много приятни и незабравими дни да имате и да успеете да се сработите в името на общата цел-повече родители да изяват готовност да подкрепят инициативите на нашето сдружение и като цяло и старите и новите членове да бъдат по-активни и тук във форума и в живота!

Успех!

 

Даниела
А бе да ви кажа честно

А бе да ви кажа честно надобряла съм в компютърните технологии открих и аз де да пусна едно коментарче!
Значи трябва да знаеш г-жо Президент, че си сътворила нещо много готино и да знаеш, че организира това събитие. Семейството ни има обща  тема. Т.е. обсъждаме как, кога ще да се пътува към Варна, какво ще правим там и видиш ли ще създадем нови запознанства. А бе честно  казано вълнуваме се. Моята любима част е, че децата ще бъдат забавлявани от специалисти в тази област и съм сигурна, че си избрала добр психолог и педаг.   
Доколкото разбрах децата ще са към 20 не разбрах колко от тях са засегнати.  
Ей Вили, жалко  че няма да присъствате от Тошко щяхме да научим много за тези лагери ( той има доста практика и надявам се полужителни емоции). Сега и ние ще  се съберем и дано да се разберем. :) 
Сигурна съм, че ползата от тази среща ще повлиае на всички  ни полужително. Ей на виж върху нашето семейство вече се отрази :)
Аре няма да пиша вече глупости чакам с нетърпение .....

Slaveia
Дани, децата наистина са 20,

Дани, децата наистина са 20, като 15 са със спина бифида и/или хидроцефалия. Другите са братчета и сестричета, които са включени във всички събития. 

А педагозите и психолозите са без грешка :) Освен забавлението, със сигурност ще бъде и много полезно.

Slaveia
Може да коментирате проекта

Може да коментирате проекта във форума: 

http://sbhb.org/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D...