Списък с контакти на лекари и специалисти в България и чужбина

Често получаваме запитваня от родители за варианти за ползване на медицински услуги и лечение на децата им в чужбина.  Затова започнахме да изграждаме база данни за лекари, лекарски екипи, медицински специалисти, фирми за производство на помощни средства от България и чужбина, които имат опит в лечение на пациенти със спина бифида и хидроцефалия.

За подготвянето на списъка се обърнахме към родители на деца и пациенти със спина бифида и/или хидроцефалия, за да споделят опит и контакти на медицинските специалисти, от които са получили качествени медицински услуги и от които са удовлетворени.

Списъкът, съставен до момента може да немерите в секция Нашите права (Съвети и взаимопомощ) или на този линк ТУК.

 

Напомняме, че списъкът е отворен и ще бъде обновяван непрекъснато. Всеки, който има опит с лекари и медицински специалисти в областите спина бифида и хидроцефалия, може да изпраща контакти и препоръки на [email protected]

 

Очаквайте скоро наръчник за родителите, по който работим в момента, относно лечението на децата им в чужбина – как най-лесно да осъществим контакт със специалистите, къде да потърсим финансиране, как да организираме пътуването и др.

Категория: